Baderom

Oslo Bad AS har sin kjernevirksomhet rundt rehabilitering av baderom, som en seriøs bedrift der vi har blitt kjent for god kvalitet og god oppfølging av kundene. Igjennom mange år som våtroms entreprenør, har vi opparbeidet oss en kompetanse og erfaring som vi ønsker å dele med flest mulig. Det vi anbefaler, er at du som kunde, har kun én prosjektansvarlig å forholde deg til. Dette forenkler hele prosessen ved gjennomføringen av prosjektet. Da unngår vi misforståelser, og ansvaret ligger kun hos én bedrift uansett.

Den eneste underentreprenøren vi benytter er elektrikeren. Der har vi i mange år benyttet Elektro-Sivert installasjon, og vi har et veldig godt samarbeid med Truls og Lars.

Vi strekker oss hele tiden etter å bli bedre. Dette er en trygghet for deg som kunde, for vi får så gode tilbakemeldinger at vi tørr å si at vi definitivt er blant de beste på baderom.

Leiligheter og hus

Vi har derfor etter hvert også fått ett så innarbeidet team med snekkere at vi også har utvidet området vi satser på. Med så mange flinke snekkere og prosjektledere, så har vi videre valgt å ta på oss større rehabiliteringer av leiligheter og eneboliger. Vi har også gjort noen tilbygg på eneboliger. Dette er veldig spennende oppdrag som gir en variasjon i arbeidet og nye utfordringer.

Rørlegger

Vår egen røravdeling tar på seg alt av servicejobber, nybygg og andre rehabiliteringer. Selvsagt også ut over våre egne prosjekter. Enten du skal bytte et blandebatteri, et toalett, pusse opp badet eller du trenger et komplett nytt røropplegg til et nytt hus, så kan vi hjelpe deg. Vår erfaring er din trygghet.

Servicejobber

Siden vi har så bred erfaring med mange håndverkere, har vi ofte tilgjengelig tid for mindre servicejobber. Både for mureren med flislegging  eller muring, men også for snekkeren om det skulle være behov for å bytte et vindu eller en dør. Har du en utfordring som er vanskelig å løse, så tar vi gjerne utfordringen.